Betöltés alatt... Kérem várjon...

Megoldások a villamosságban - Kis- és nagykereskedelem
Hírlevél feliratkozás

Szolgáltatások

VILÁGÍTÁSKORSZERŰSÍTÉSI PROGRAM

 Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk a világításkorszerűsítési programunk keretében:

 - ingyenesen felmérjük a jelenlegi helyzetet, s javaslatot teszünk egy korszerűbb, kevesebb energiát fogyasztó megoldásra.

-a legkorszerűbb, és környezetkímélő LED megoldással dolgozunk. Az elérhető megtakarítás mintegy 33-50%-os.

- a LED-es termékeink hosszú élettartamának köszönhetően (3-5 év) csökken a karbantartsi költség.

-az ajánlatunkat megtérülési számítással egészítjük ki, így segítve az Önök döntéshozóját.

Megoldások:

LED panelekirodai környezetbe ajánljuk a LED paneleket. Akár új beruházásként, akár a meglévő lámpatestek cseréjeként: modernebb és energiahatékonyabb megoldás. Energia megtakarítás a fénycsöves megoldásokhoz képest: 34%. Esztétikus megjelenés, káprázás-mentesség. Szerelhetőek álmennyezetbe, mennyezetre, és mennyezetről függesztve

LED fénycsövekmeglévő lámpatestek fénycsöveinek cseréjeként, vagy új beruházásoknál a fénycsöves lámpatestek helyett immáron LED csöves megoldással. Energia-megtakarítás: 40-50% között.

LED csarnokvilágítók- modern csarnokok építésénél az első számú világítási megoldás ma már a LED lámpatest. Meglévő üzemek régi lámpatesteinek lecserélésekor az energia megtakarítás akár a 40%-ot is elérheti.

Napelemes közvilágításakár közvilágítási funkcióra, akár egyedi területek (pl. játszóterek) bevilágítására. Nem igényel semmilyen kiépített hálózati tápellátást, mivel szigetüzemben működik. Nap közben a napelem által előállított elektromos energia az akkumulátorban tárolódik el. Sötétedéskor a világítás felkapcsol, amelyet az akkumulátor táplál. Az általunk forgalmazott rendszer 165 óra napfénymentes garantált üzemidővel rendelkezik.

Pályavilágítás korszerűsítés  - megoldásokkal rendelkezünk, amennyiben szeretné korszerűsíteni pályavilágítását. Legyen az LED-es lámpatest, vagy fémhalogén lámpatest. Világítási tervet is készítünk. Amennyiben igényli, javaslunk kivitelezőt is.

FI relé | Kanlux | led panel | led fénycső