Betöltés alatt... Kérem várjon...

Megoldások a villamosságban - Kis- és nagykereskedelem
Hírlevél feliratkozás

Rendezve:

Kanlux

Kanlux, lengyel fényforrás

A Kanlux egy lengyel székhelyű világítástechnikai vállalat, amelynek termékei az 1989-es alapítás óta Európa-szerte nagy népszerűségnek örvendenek. A Kanlux leányvállalata 2004 óta van jelen Magyarországon. A magas minőséget képviselő márka kínálatában szerepelnek például LED-es termékek, spot lámpák, fénycsövek, lámpatestek, amelyeket webáruházunkban is megvásárolhat. Választékunkban megtalálhatja továbbá a Kanlux villanyszereléshez használt kiegészítőit is. A Kanlux termékek színvonalát jól jelzi, hogy a cég mindössze 25 év alatt nőtte ki magát családi vállalkozásból egy nyolc országban jelenlévő multinacionális céggé. A Kanlux sikerét számtalan díjjal ismerték el.

Kanlux választék

A webáruház kínálatának összeállítása során figyeltünk arra, hogy egyaránt felvonultassuk a Kanlux lakossági és ipari igények kielégítésére gyártott termékeit. Így az egyszerű íróasztali lámpáktól egészen a csarnokok világítására is alkalmas termékekig minden Kanlux áru fellelhető nálunk. Ki kell emelnünk a Kanlux kültéri lámpatestjeit, amelyek formatervezésüknek köszönhetően nemcsak esténként lehetnek praktikusak a kertben, hanem nappal is az udvar mutatós díszei maradnak. A Kanlux termékeire általában véve is jellemző, hogy a funkcionalitást a designnal ötvözik.

A Kanlux minőség

A Kanlux a vásárlók igényeinek megismerésére és minél nagyobb fokú kielégítésére törekszik. Ennek érdekében a Kanlux cég munkatársai állandó kapcsolatot ápolnak viszonteladóikkal és vevőikkel. Mérnökeik a termékek folyamatos fejlesztésén dolgoznak, hogy megkönnyíthessék ügyfeleik mindennapjait. Az új termékek minden esetben az aktuális trendek figyelembe vételével készülnek. A Kanlux nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelem kérdésére is, minden esetben eleget tesz a jogszabályi követelményeknek.


Cég térkép   [?]FI relé | Kanlux | led panel | led fénycső